Home TOP NEWS Η προσοχή στον Αμό

Η προσοχή στον Αμό


Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ την Παρασκευή (17/11 | 10:00) θα δώσει φιλικό αγώνα απέναντι στην ΜΕΑΠ.

Παρά τις πολλές απουσίες, 11 στο σύνολο, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προσπαθήσει να δοκιμάσει κάποια πράγματα με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του, ενώ θα επιδιώξει να κρατήσει κάποιους βασικούς σε αγωνιστική εγρήγορση.

Η προσοχή φυσικά στο αυριανό φιλικό θα είναι στραμμένη στον Ακινκούμι Αμό. Ο Νιγηριάνος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς θα έχει την δυνατότητα για πρώτη φορά να αγωνιστεί.

Ο Αμό βρίσκεται στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑ από το περασμένο καλοκαίρι. Όλο το τεχνικό τιμ δούλεψε μαζί του, φάνηκε η αλλάγη στην αγωνιστική του κατάσταση κι αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε και στις τέσσερεις γραμμές πως θα ανταποκριθεί ο ποδοσφαιριστής.

Θα έχει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πόσο χρόνο θα δώσει ο Σωφρόνης Αυγουστή στον Αμό, ενώ αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι να δούμε πως θα τα πάει στο πρώτο του παιχνίδι και σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.