Home TOP NEWS Μπαίνει τέλος στο μαρτύριο για την Εθνική Κύπρου

Μπαίνει τέλος στο μαρτύριο για την Εθνική Κύπρου

Το μαρτύριο για την Εθνική Κύπρου σε αυτή την προκριματική φάση του Euro 2024 τελειώνει απόψε (19:00) με τον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ισπανίας, ο οποίος θα γίνει στο Στάδιο “Αλφαμέγα”.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε σύνολο εννέα αγώνων στον όμιλο της σε αυτή την προκριματική φάση μετράει ισάριθμες ήττες και μάλιστα κάποιες απ’ αυτές ήταν βαριές, ωστόσο απόψε καλείται για τελευταία φορά να κάνει ένα καλό παιχνίδι για να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

Δεν θα είναι εύκολο το έργο για τους Διεθνείς μας, αφού μπροστά τους θα έχουν μια πολύ ποιοτική και συνάμμα επικίδνυνη Εθνική, η οποία ήρθε στην Κύπρο για να διεκδικήσει το “διπλό” που θα της αφήσει την ζωντανή την ελπίδα να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, καθώς ισοβαθμεί με τη Σκωτία στους 15 βαθμούς.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Άντερσον Κορρέια (Ανόρθωση)Σταύρος Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ), Δημήτρης Δημητρίου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ανδρέας Παναγιώτου (Απόλλων), Μάριος Ηλία, Κωνσταντίνος Παναγή (Εθνικός), Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους (Ομόνοια), Αντρέας Καρώ (ΟΦΗ), Κώστας Πηλέας (Πανσερραϊκός), Νικόλας Ιωάννου (Κόμο), Έκτωρ Κυπριανού (Πίτερμπορο), Στέλιος Ανδρέου (Σαρλερουά), Ζοέλ Μολ (Σερβέτ), Αλεξάντερ Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Γρηγόρης Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Κωνσταντίνος Λαΐφης (Στάνταρ Λιέγης), Ιωάννης Πίττας (ΑΪΚ).

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικό από το ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD

Τέλος να αναφέρουμε ότι τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα έχουν εξαντληθεί και πέραν των 10.000 φιλάθλων θα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου της Λεμεσού.