Home TOP NEWS Να πάει αλάνθαστη μέχρι το επόμενο ντέρμπι!

Να πάει αλάνθαστη μέχρι το επόμενο ντέρμπι!

Η ομάδα μας πέρασε τον δρόμο με τα συνεχόμενα ντέρμπι (Πάφος FC, ΑΕΚ, Απόλλωνα, Ανόρθωση) και μέσα απ’ αυτά κατάφερε να μαζέψει 7 βαθμούς, καθώς μέτρησε δύο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα.


Τώρα στο πράσινο στρατόπεδο έχουν μπροστά τους μια σειρά αγώνων με Εθνικό Άχνας, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, παιχνίδια στα οποία η ομάδα μας θα είναι το φαβορί στα χαρτιά για τη νίκη, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα κι αυτό με την Δόξα, η ομάδα μας πάτησε την “μπανανόφλουδα” κόντρα σε τέτοιες ομάδες και σίγουρα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει σε κάθε ματς να έρχεται το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή λοιπόν, μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό με τον Αποέλ λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα πρέπει να βρει τον τρόπο στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν να πάρει τις νίκες, να κάνει το δικό της σερί, έτσι ώστε να πάει στο “αιώνιο” αλάνθαστη και με το 4 στα 4.