Home TOP NEWS Η “μαγική” ασίστ, η ικανοποίηση του Σωφρόνη και η… ανάλογη συνέχεια!

Η “μαγική” ασίστ, η ικανοποίηση του Σωφρόνη και η… ανάλογη συνέχεια!

Στο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Ισπανία, αγωνίστηκαν τρεις από τους πέντε ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Ιωάννης Κούσουλος, ο Ανδρόνικος Κακουλλής και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.


Μάλιστα ο τελευταίος είχε συμμετοχή στο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καθώς με μια υπέροχη κάθετη πάσα, έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Πηλέα να πετύχει το τιμητικό γκολ απέναντι στους Ίβηρες.

Σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή που παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις κερκίδες του “Αλφαμέγα” θα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, αλλά και φυσικά για την πανέμορφη κάθετη πάσα που έδωσε στον συμπαίκτη του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι άνθρωποι της ομάδας μας επενδύουν πολλά στο πρόσωπο του, το ταλέντο του και την ποιότητα του, ενώ και ο ίδιος προσπαθεί με την δουλειά του και την αφοσιώση του να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο του.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα περιμένουν ότι, η ασίστ που έδωσε στο παιχνίδι με την Εθνική, θα του δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση για την συνέχεια για να βοηθήσει και την ομάδα μας στην προσπάθεια που θα κάνει με την επανέναρξη για να κάνει το δικό της σερί.