Home TOP NEWS Μηνύματα Αλιούμ πριν τον Γεννάρη και ενόψει καλοκαιριού…

Μηνύματα Αλιούμ πριν τον Γεννάρη και ενόψει καλοκαιριού…


Τα τρία γκολ που σημείωσε σήμερα στο φιλικό ο Αλιούμ έχουν τη σημασία τους. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδι στα οποί πήρε χρόνο στο πρωτάθλημα έφτιαξε φάσεις, τελείωσε φάσεις, σκόραρε κι ένα γκολ, είχε σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλική νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με 4-1 επί της ΜΕΑΠ στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Σωφρόνης τον τοποθέτησε και στην κορυφή της επίθεσης το πρωί και τα τρία τέρματα που σημείωσε ίσως να στέλνουν και μήνυμα στον προπονητή, μελλοντικά για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης και στο πρωτάθλημα.

Είναι μία συζήτηση πάντως που γίνεται από το πρωί μεταξύ των φίλων της ομάδας. Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε ο νεαρός αφρικανός να δώσει στηρίγματα σε Κακουλλή και Καρίμ, στη θέση του σέντερ-φορ, τουλάχιστον μέχρι τον Ιαννουάριο όταν θα υπάρξει η δυνατότητα ενίσχυσης.

Πάντως ο 20χρονος δανεικός από τη Χάμαρμπι, στέλνει ήδη τα μηνύματα του ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Η ομάδα έχει option αγοράς του και έτσι όπως πάει ο ποδοσφαιριστής, δύσκολα δεν τα ενεργοποιήσει.