Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Cyprus Confidential: Συνδέουν Αμπράμοβιτς με Απόλλωνα μέσω Ζάχαβι

Cyprus Confidential: Συνδέουν Αμπράμοβιτς με Απόλλωνα μέσω Ζάχαβι


Σε νέες αποκαλύψεις προέβη ο Guardian στο πλαίσιο του «Cyprus Confidential». Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) το οποίο υπογράφουν οι Ρομπ Ντέιβις και Σίμον Λοκ, κάνει αναφορά σε διάφορες μεταγραφές ποδοσφαιριστών τις οποίες συνδέει με τους Ρομάν Αμπράμοβιτς και Πίνι Ζαχάβι, ενώ στο κάδρο τοποθετεί και τον Απόλλωνα για τη σχέση του με τον Ισραηλινό μάνατζερ.


Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Guardian:

«Το 2012, όταν ο Emir Dautović ήταν 16 ετών και έπαιζε για τη ΝΚ Μάριμπορ στη Σλοβενία, θεωρούνταν ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα ταλέντα στην Ανατολική Ευρώπη, κερδίζοντας μια εβδομάδα δοκιμής με τη Σίτι.

Ο πανύψηλος νεαρός έκανε μεγάλη εντύπωση στο Μάντσεστερ και οι υπεύθυνοι της Μάριμπορ του είπαν ότι ο σύλλογος της Premier League είχε υποβάλει προσφορά για εκείνον 600.000 ευρώ.

Αν και για τον Dautović η προσφορά φαινόταν πολύ καλή για να είναι αληθινή, η Μάριμπορ την απέρριψε. Λίγες εβδομάδες αργότερα έφτασε μια άλλη πρόταση, που φαινόταν να υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Ο Πίνχας «Πίνι» Ζάχαβι, ο διάσημος Ισραηλινός ατζέντης μερικών από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, ενδιαφέρθηκε να τον εκπροσωπήσει. Ο ατζέντης θα μπορούσε, του είπαν, «να κανονίσει μια μεταγραφή στην Τσέλσι εν μία νυκτί».

Από 24sports.com.cy