Home TOP NEWS Η διαχείριση της ήττας και το καρέ νικών που επιβάλλεται να έρθει!

Η διαχείριση της ήττας και το καρέ νικών που επιβάλλεται να έρθει!

Από αύριο (20/11) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εισέλθει στην εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, η ομάδα μας θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα και να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών που θα της δώσει τόσο αγωνιστική, όσο και βαθμολογική ώθηση ένοψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές γράφει δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ με Εθνικό Άχνας και Καρμιώτισσα, δύο επισκέψεις στο “Αμμόχωστος”, ενώ πριν να κλείσει η ημερολογιακή χρονιά και συγκεκριμένα στις 23/12 θα φιλοξενηθεί από τον Αποέλ.

Είναι σημαντικό λοιπόν, για την ομάδα μας να εκμεταλλευτεί αρχής γενομένης το παιχνίδι του ΓΣΠ με τον Εθνικό Άχνας, να πάρει το τρίποντο, έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις στο “Αμμόχωστος” με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να “χτυπήσει” και στις δύο το “διπλό”.

Οι πέντε ισοπαλίες και η μία ήττα και οι χαμένοι 13βαθμοί δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για νέες απώλειες απ’ εδώ και πέρα, πόσο μάλλον σε παιχνίδια που η ομάδα μας θα είναι το φαβορί για τη νίκη.