Home TOP NEWS Επιστροφή στις προπονήσεις – Γεμίζει σιγά – σιγά το “Ηλίας Πούλλος”

Επιστροφή στις προπονήσεις – Γεμίζει σιγά – σιγά το “Ηλίας Πούλλος”

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επιστρέφουν σήμερα (20/11) ξανά στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν σημαντικές και πολύτιμες ανάσες ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.


Απο σήμερα στις προπονήσεις θα ενσωματωθούν οι Κύπριοι Διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Λιθουάνια, ενώ τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν οι Λανγκ και Ουζόχο, που επίσης έδωσαν χθες τους τελευταίους τους αγώνες.

Η προσοχή λοιπόν, αυτό το διάστημα στρέφεται για τα καλά στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα από την προετοιμασία των επόμενων ημερών θα προσπαθήσει να ετοιμαστεί για να παρουσιαστεί έτοιμη για το επόμενο παιχνίδι για να “χτυπήσει” τη νίκη και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και για το επόμενο παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπεζούς, θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Φαμπιάνο, ενώ ο Βέλικο Σίμιτς θα κάνει αγώνα δρόμου αυτή την βδομάδα για να προλάβει τον Κυριακάτικο αγώνα. Στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή αναμένεται να είναι για πρώτη φορά και ο Αμό.