Home TOP NEWS Ο ίδιος είναι που θα αποφασίσει!

Ο ίδιος είναι που θα αποφασίσει!


Με αφορμή την κουβέντα που γίνεται αναφορικά με το συμβόλαιο του Φαμπιάνο, το οποίο ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς, θα θυμίσουμε αυτό που είχαμε αναφέρει πριν από λίγο διάστημα.

Η επιθυμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κρατήσει τον Βραζιλιάνο και στο μέλλον είναι δεδομένη. Ο διάλογος, όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο Γέσπερ Γιάνσον, είναι ανοικτός όμως για να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη του ζητήματος θα πρέπει να περιμένουμε.

Εναπόκειται πλήρως στον Φάμπι ο οποίος θα είναι αυτός που τελικά θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ή αν με το τέλος της χρονιάς θα μας αποχαιρετήσει για να επιστρέψει στη πατρίδα του.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ΟΜΟΝΟΙΑ και Φαμπιάνο δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Αν θέλει να μείνει ο Βραζιλιάνος, εννοείται ότι θα μείνει. Ούτε οικονομικό θα είναι το ζήτημα, ούτε βεβαίως θα υπάρξει θέμα στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Αυτή τη στιγμή όμως είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας και δεν αποκλείεται οριστική κατάληξη να έχουμε με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.