Home TOP NEWS Χωρίς καμία υποτίμηση για να αποφύγουμε την “μπανανόφλουδα”

Χωρίς καμία υποτίμηση για να αποφύγουμε την “μπανανόφλουδα”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για τον Κυριακάτικο (26/11) αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα του Εθνικού Άχνας, στα τελευταία πέντε παιχνίδια πήρε μόνο 4βαθμούς, μέτρησε τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και η αλλαγή στον πάγκο της, αφού αποχώρησε ο Άνχελ Γκόμεθ και προσλήφθηκε πριν λίγες μέρες ο Μαρίνος Σατσιάς.

Τα αποτελέσματα του Εθνικού το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι, δεν βρίσκεται και στο καλύτερο του “φεγγάρι”, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασύρει κανένα στο “Ηλίας Πούλλος”.

Τέτοιου είδους παιχνίδια και με τέτοιους αντιπάλους είναι πάντα επικίνδυνα, γι’αυτό δεν χωράει υποτίμηση του αντιπάλου από την ομάδα μας αν θέλει να μην πατήσει την “μπανανόφλουδα”. Σε προηγούμενα παιχνίδια όπως με την Καρμιώτισσα και την ΑΕΖ που επίσης βρίσκονται στα χαμηλά χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί και αυτό θα πρέπει να είνα μάθημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή λοιπόν, καλείται την Κυριακή (26/11) να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από την Ανόρθωση και να αρχίσει να “χτίζει” επιτέλους το δικό της σερί.