Ο μήνας Νοέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του προστάτη και οι ποδοσφαιριστές μας έβαλαν μουστάκι και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, κάνοντας συχνές εξετάσεις και αναζήτηση του οικογενειακού ιστορικού καρκίνου, όπως και ο υγιεινός τρόπος ζωής, συμβάλλουν καθοριστικά στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του προστάτη. Η ανδρική υγεία είναι ευθύνη όλων μας!
Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα μας:





![Σκόραρε ο Νικόλας, άκυρο μέσω VAR [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/FASI1-238x178.jpg)


![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-238x178.jpg)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



