Home TOP NEWS Το ερωτηματικό για τον αντί-Μπεζούς και… η δύσκολη απόφαση του Σωφρόνη

Το ερωτηματικό για τον αντί-Μπεζούς και… η δύσκολη απόφαση του Σωφρόνη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (26/11 – 18:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή στο παιχνίδι που ακολουθεί θα μετρήσει κάποιες επιστροφές, η μία θα είναι αυτή του Κούσουλου, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση δίπλα από τον Φουάντ Μπασιρού, ενώ αναμένεται στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού να είναι και ο Βέλικο Σίμιτς.

Για την ώρα το μοναδικό ερωτηματικό που προκύπτει είναι για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ρομάν Μπεζούς, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Σίγουρα από την στιγμή που το εγχείρημα με τον Καρίμ δεν βγήκε στον Σωφρόνη Αυγουστή, αναμένουμε ότι στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας θα δούμε κάτι διαφορετικό από τον Κύπριο τεχνικό για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός με την απουσία του.

Μια εκδοχή είναι να δούμε τον Βέλικο Σίμιτς να αγωνίζεται σε ρόλο δεκαριού, έπαιξε και στο παρελθόν ως δεκάρι. Απ’ την άλλη, υπάρχει και η επιλογή του Λοίζου για την συγκεκριμένη θέση και στην θέση του Κύπριου εξτρέμ να παίξει ο ανεβασμένος Αλιούμ, με τον Σίμιτς να μένει τελικά στον πάγκο. Επίσης είναι και ο Χαραλάμπους που έδειξε και στο παιχνίδι με την Ισπανία ότι, έχει την κάθετη πάσα και μπορεί να δει γήπεδο.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξει ο Σωφρόνης Αυγουστή,  ο οποίος καλείται μεσα από τις επόμενες προπονήσεις να βρει τις λύσεις για τον αντί – Μπεζούς και να αλλάξει αυτό που σίγουρα δεν του άρεσε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.