Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Εκτός έδρας δοκιμασία αύριο στο βόλεϊ (Αναλυτικά το πρόγραμμα)

Εκτός έδρας δοκιμασία αύριο στο βόλεϊ (Αναλυτικά το πρόγραμμα)


Tρεις πολύ σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί ο αγώνας ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ στην προσωρινή έδρα των «ερυθρολεύκων» το Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» στις 20:15. Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του κυπριακού βόλεί.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ μέσα στην έδρα της θα παίξει με στόχο το βαθμολογικό κέρδος ώστε να ανέβει βαθμολογικά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί το απόλυτο και ταξιδεύει στη Λεμεσό για το πέμπτο της τρίποντο. Ο νεαρός λίμπερο Χαράλαμπος Τουμπή θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εναντίον της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Διαιττητές: Δ. Κουκούνης –Μ. Αντώρκας

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Σημαντικός αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» για τους στόχους των δυο ομάδων. «Κυανόλευκοι» και «γαλάζιοι» θέλουν να μείνουν κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην πρώτη τετράδα.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ μετά την ήττα από τους «πράσινους» επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με στόχο τη νίκη. Ειδικά, στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» δεν χωρεί άλλο αποτέλεσμα εκτός από το τρίποντο.

Ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ πάει στη Λεμεσό για το τρίποντο, μετά την απώλεια βαθμoύ που είχε με την ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στην έδρα του. Με νίκη η ομάδα της Πάφου θα προσπεράσει την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στη βαθμολογία και θα ανέβει στη 2η θέση.

Διαιτητές: Α. Κωνσταντινίδης – Α. Δανιήλ

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Οι δυο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής θα επιδιώξουν το πρώτο τρίποντο ώστε να πάρουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ ταλέντο σαν ομάδα όμως ακόμα οι εμφανίσεις των παικτών του Μάριου Χρυσοστόμου δεν μετουσιώθηκαν σε κέρδος και ζητούν ένα ξέσπασμα.

Η ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ που ενθουσίασε τη Δευτέρα στην Πάφο απέναντι στον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ πάει στη Λευκωσία για να κερδίσει και να αφήσει στο -4 τον ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

O αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την Cablenet Sports 3 ΗD.

Διαιτητές: Xρ. Μαίφόσιης – Κ. Στεφανή

Με τη συμπλήρωση της 5ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0 12-01 12
2. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 3-1 09-03 09
3. Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-1 09-06 08
4. Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. 3-2 09-09 08
5. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2-2 08-07 07
6. ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 0-5 04-15 01
7. ΑΠΟΕΛ 0-4 02-12 00

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ