Home SPORTS NEWS Μέσι: Ληστές έκλεψαν χρήματα από τα πεθερικά του και άνοιξαν πυρ

Μέσι: Ληστές έκλεψαν χρήματα από τα πεθερικά του και άνοιξαν πυρ

Θύματα ληστείας έπεσαν τα πεθερικά του Λιονέλ Μέσι, καθώς άγνωστοι ληστές, έκλεψαν χρήματα και μάλιστα άνοιξαν πυρ σε αυτοκίνητο που μετέφερε χρήματα της επιχείρησης που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Αργεντίνου σταρ.


Μια τρομακτική περιπέτεια έζησαν τα πεθερικά του Λιονέλ Μέσι πριν από μερικά 24ωρα. Πιο συγκεκριμένα, δύο υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Αργεντινού σούπερ σταρ, Αντονέλα Ροκούζο, έπεσαν θύματα ληστείας.

Οι δράστες έκαναν «ντου» στο αυτοκίνητο που μετέφερε τους δύο υπαλλήλους της επιχείρησης των πεθερικών του Μέσι και αφού έκλεψαν τα χρήματα που είχαν (8 εκατομμύρια πέσος- σ.σ. 21.500 δολάρια) άνοιξαν πυρ, καθώς πυροβόλησαν τουλάχιστον μια φορά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα πεθερικά του Μέσι αντιμετωπίζουν ένα αντίστοιχο πρόβλημα, καθώς πριν από μερικούς μήνες, η οικογένεια της Αντονέλα Ροκούζο είχε δεχτεί ένα απειλητικό μήνυμα. «Το σούπερ μάρκετ λειτουργεί με μια ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας», τόνισε ο Επίτροπος Ντιέγκο Σανταμαρία.

 

Πηγή:gazzetta.gr