Home TOP NEWS Επιστροφή στη δράση με… αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη!

Επιστροφή στη δράση με… αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει το απόγευμα (18:00) στο ΓΣΠ, τον Εθνικό Άχνας, στο πλαίσιο της 12ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος CYTA.


Γράψαμε πολλάκις το τελευταίο διάστημα ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενώπιον της μια σειρά αγώνων στους οποίους θα είναι το φαβορί για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κι αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και εντός των τεσσάρων γραμμών, αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στον Εθνικό.

Η ήττα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος από την Ανόρθωση, κράτησε πίσω την ομάδα μας στην βαθμολογία, γι’αυτό καλείται μέσα από τους επόμενους αγώνες, αρχίζοντας φυσικά από τον απογευματινό, να “χτίσει” ένα καλό σερί, να μαζέψει βαθμούς, ξεκινώντας έτσι την δική της αντεπίθεση.

Για να συμβούν τα πιο πάνω φυσικά, θα πρέπει άπαντες στην ομάδα να παρουσιαστούν στα επόμενα παιχνίδια πανέτοιμοι, οι ποδοσφαιριστές μας να βγάλουν χαρακτήρα και πάθος εντός των τεσσάρων γραμμών και παράλληλα να μπορέσουν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και να είναι αποτελεσματικοί μπροστά.

Αν το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή λοιπόν, έχει στο παιχνίδι τα πιο πάνω στοιχεία στα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Εθνικό Άχνα (σήμερα), Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, δεν θα έχει τίποτα να φοβηθεί και σίγουρα θα αυξήσει τις πιθανότητες να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, το πολυπόθητο σερί νικών.