Home TOP NEWS Ο Σωφρόνης για τη νίκη, τους διαφορετικούς σκόρερ, τον Κακουλλή και τον...

Ο Σωφρόνης για τη νίκη, τους διαφορετικούς σκόρερ, τον Κακουλλή και τον Αλιούμ


Μίλησε μετά τον αγώνα με τον Εθνικό ο Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη τύπου.

Είπε αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σημαντική νίκη. Δούλεψαν, δημιούργησαν προβλήματα στον αντίπαλο και δίκαια κέρδισαν. Δεχθήκαμε γκολ στη πρώτη τελική του αντιπάλου, αντιδράσαμε, νομίζω και στις δύο περιπτώσεις φεύγαμε αντεπίθεση και ήταν καθαρές οι δύο κίτρινες και από κει και πέρα δημιουργήσαμε προβλήματα στον Εθνικό. Είναι πολύ καλή ομάδα, θα τη δείτε και στη πορεία. Να συγχαρούμε ξανά τους παίκτες για την προσπάθεια. Θα αναλύσουμε κάποια πράγματα που πρέπει να αποφύγουμε και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της Παρασκευής. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε και τους θέλουμε δίπλα μας.

Για τα κενά διαστήματα και η σημαντικότητα του σερί νικών: Πρέπει να κάνουμε σερί νίκες. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε δυναμική και να βλέπουμε ψηλά. Βλέπουμε όλες τις ομάδες να έχουν κενά διαστήματα. Υπάρχουν σε όλες τις ομάδες στιγμές που ο αντίπαλος παίρνει πρωτοβουλίες. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Πάντα θα έρχονται δύσκολες στιγμές στο γήπεδο. Σήμερα όμως η νίκη μας είναι σημαντική για τη ψυχολογία μας. Είδαμε κάποιους παίκτες να ανταποκρίνονται και σε άλλες θέσεις.

Για την κομπίνα στο πρώτο γκολ και τους 4 διαφορετικούς σκόρερ και τον Αλιούμ: Με χαροποιεί το ότι σκόραραν διαφορετικοί παίκτες. Πρέπει να το κρατήσουμε και αν έχουμε παίκτες να βρίσκουν δίκτυα. Μου αρέσει να είμαστε καλόι στις στατικές φάσεις. Κερδίθηκαν έτσι παιχνίδια και πρωταθλήματα. Θέλουμε συγκέντρωση και σήμερα ήρθαν δύο γκολ έτσι. Ο Αλιούμ ήταν πρώτη φορά σε αυτή τη θέση. Εκεί που σταμάτησε σήμερα πρέπει να συνεχίσει. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά. Έτρεξε και έδωσε καλύψεις. Τα δουλεύουμε αυτά. Σήμερα πήραμε τρεις βαθμούς και από αύριο αρχίζουμε προετοιμασία για τον Οθέλλο. 

Για τον Κακουλλή:  Σταμάτησε μόλις ένοιωσε κάτι. Αύριο θα τον δούμε και θα μας ενημερώσει η ιατρική ομάδα.