Home TOP NEWS Post Game: Αυτό που έπρεπε να γίνει…

Post Game: Αυτό που έπρεπε να γίνει…


Έπρεπε να κερδίσει χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ και το έκανε, ευτυχώς χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Βέβαια έγινε από νωρίς αντιληπτό πως ο Εθνικός ήρθε στο ΓΣΠ για να προβάλει σθεναρή αντίσταση, προηγήθηκε μάλιστα νωρίς όμως η ομάδα είχε τις απαντήσεις. Σαφώς επηρέασε η κόκκινη που δέχθηκε ο αντίπαλος μας, όμως είναι κι αυτά μέρος του ποδοσφαίρου. Κάποιες φορές λειτουργούν ευνοϊκά για σένα και κάποιες όχι.

Φάνηκε πάντως ότι η ομάδα χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο και όταν ανέβασε στροφές επέβαλε πλήρως το ρυθμό της.

Η νίκη μας με 4-1 μας φέρνει πλέον στους τρεις βαθμούς από την κορυφή, αν και έχουμε 4 ομάδες πάνω από εμάς. Είμαστε σε θέση βολής, έχουμε ένα σχετικά βατό πρόγραμμα και τα φόντα για να διατηρηθούμε στα ψηλά της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του 2023.

Αρνητικό το γεγονός ότι αποχώρησε ο Κακουλλής με μυικό τραυματισμό και θα πρέπει να περιμένουμε ενημέρωση για την κατάσταση του. Θετικό το γεγονός ότι σκόραραν 4 διαφορετικοί παίκτες χθες βράδυ. Σημαντικό το ότι σκόραρε ο Καρίμ για να ανεβάσει ψυχολογία, αφού ενδεχομένως να είναι βασικός στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Κορυφαίος του αγώνα ο Λοΐζου ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, είχε επιθετική διάθεση ενώ βοήθησε την ομάδα και αμυντικά.

Σκόραραν επίσης οι Σεμέδο και Παναγιώτου.

Κρατάμε επίσης το ντεμπούτο του Τίτου Προκοπίου. Γενικότερα είχε καλή απόδοση όλη η ομάδα, αν και υπάρχουν πράγματα, όπως είπε και ο προπονητής, πάνω στα οποία πρέπει να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις.

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση καθώς η επόμενη υποχρέωση μας είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή. Θα πάμε Λάρνακα για να αντιμετωπίσουμε τον Οθέλλο και στόχος είναι να κολλήσουμε, για πρώτη φορά φέτος, διαδοχική νίκη.