Home SPORTS NEWS Ανανεώνει και ο Λεβ

Ανανεώνει και ο Λεβ


Μετά τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και τη επέκταση της συνεργασίας του με την Ισπανία μέχρι και το 2016, τον ίδιο… δρόμο ακολουθεί και ο Γιοακίμ Λεμ στον πάγκο της Γερμανίας! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» ανανεώνει λοιπόν τη συνεργασία του με την Ομοσπονδία της χώρας του έως το EURO 2016. Γι’ αυτόν τον λόγο η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει συγκαλέσει την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί η επέκταση συνεργασίας με τον 53άχρονο τεχνικό.

Η Γερμανία προκρίθηκε άλλωστε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αήττητη από τον όμιλό στα προκριματικά στη ζώνη της Ευρώπης και δεν είναι τυχαία η στιγμή που ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών…
Μα θυμίσουμε πως ο Γιοακίμ Λεβ διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος αποχώρησε μετά το Μουντιάλ του 2006, όταν και τα «πάντσερ» πήραν την 3η θέση.

Ο Γιόακιμ Λεβ θα καθίσει μάλιστα για 100η φορά στον πάγκο της Γερμανίας στο φιλικό με την Ιταλία στο Μιλάνο στις 15 Νοεμβρίου. Μετράει με την εθνική ε 68 νίκες, 16 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr