
Εξέδωσε ανακοίνωση το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, μέσω της οποίας ενημερώνει…
Η ανακοίνωση:
Η Γυναικεία Ομάδα Ομόνοια Λευκωσίας – Omonia Nicosia Women’s Team ενημερώνει για την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ηλία Κυρμίζη.
Ευχαριστούμε τον κ. Κυρμίζη για την συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική του καριέρα.

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-100x75.jpg)

