Home TOP NEWS Που να το φανταζόταν;

Που να το φανταζόταν;


Ήρθε στην Κύπρο από “σπόντα” (δεν χρειάζεται να σας θυμίσουμε πως και γιατί ήρθε) ο “τεράστιος” αυτός τερματοφύλακας και κατάφερε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στα Κυπριακά γήπεδα να κερίδσει τον ΣΕΒΑΣΜΟ απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Απόδειξη του πιο πάνω που γράφουμε είναι και η χθεσινή παρουσία του Βραζιλιάνου “Γίγαντα” σε σχολείο της Λεμεσού, όπου οι μαθητές του σχολείου, που υποστηρίζουν διάφορες ομάδες, με το που αντίκρισαν τον Φάμπι, έκαναν σύνθημα το όνομα του στα χείλη τους και το φώναξαν όλοι μαζί ρυθμικά.

Είναι κάτι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά του κήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτό που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού, ωστόσο αυτή την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τον κόσμο κατάφερε ο ίδιος να την κερδίσει με το “σπάθι” του.

Σε αυτά τα χρόνια παρουσία του στο πρωτάθλημα, ο Φαμπιάνο, δεν έδωσε πότε αφορμές, ούτε εντός, ούτε και εκτός γηπέδων και είναι πραγματικά από τους ποδοσφαιριστές των Κυπριακών γηπέδων που με τα κατορθώματα και τα όσα έχει κάνει, κατάφερε να γίνει παράδειγμα και πρότυπο για πολλά παιδιά και όχι μόνο.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερο για τον “Φάμπι”, καθώς τα όσα πρόσφερε στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί καταγραμμένα και μας δείχνουν το πόσο τεράστιος αθλητής είναι και πραγματικά είναι τεράστια τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει ένα τέτοιο παίκτη στις τάξεις της.

Το σίγουρο πλέον, είναι ότι ο Φαμπιάνο, έγινε ένας από ΕΜΑΣ και όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή να κρεμάσει τα “γάντια” του. το όνομα του θα μείνει πάντα γραμμένο με ΟΛΟΧΡΥΣΑ γράμματα στην ιστορία αυτού του συλλόγου.

Του Παναγιώτη Τούμπα