Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Οθέλλο

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Οθέλλο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει το απόγευμα (19:00) τον Οθέλλο Αθηαίνου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης, η ομάδα μας θα ταξιδέψει σήμερα στο “Αμμόχωστος” με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει 23 ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Έμειναν εκτός οι Σίμιτς, Κακουλλής και ο Κυριακίδης που τραυματίστηκε στον ώμο κατά την διάρκεια της προπόνησης. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή αγώνα ο Αμό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή λοιπόν, φρόντισε το προηγούμενο διάστημα να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι και περιμένει ότι αυτοί που θα επιλεχθούν για να ξεκινήσουν τον αγώνα, είτε αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο θα ανταποκριθούν στο πλάνο που ετοίμασε και θα θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα μας στη νίκη.

Περιμένουμε ότι, ο Κύπριος κόουτς δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα στην ενδεκάδα, ακολουθώντας την ίδια συνταγή με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Η πρόβλεψη μας για την σημερινή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Φαμπιάνο.

Πιο μπροστά του στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Μάθιους, Σιπριάνο στα δύο άκρα και οι Κουλιμπαλί μαζί με τον Παναγιώτου θα αποτελέσουν για άλλο ένα παιχνίδι το κεντρικό δίδυμο στην αμυντική γραμμή.

Στο νευραλγικό χώρο του κέντρου αναμένεται να δούμε το δίδυμο Κούσουλο και Μπασιρού και λίγο πιο μπροστά τους θα πάρει θέση ο Ρομάν Μπεζούς που επιστρέφει από την τιμωρία του.

Στην επιθετική γραμμή τώρα θα αγωνιστεί ο Σεμέδο και ο Λοίζου στα δύο “φτερά” και μπροστά θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην θέση του Κακουλλή που είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Σιπριάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπασιρού, Μπεζούς, Σεμέδο, Λοίζου, Ανσαριφάρντ.