Home TOP NEWS Ο Σωφρόνης για τη νίκη, την εμφάνιση, τον Λοΐζου, τους τραυματίες

Ο Σωφρόνης για τη νίκη, την εμφάνιση, τον Λοΐζου, τους τραυματίες


Όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Οθέλλο.

Αναλυτικά:

Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ολα τα παιχνίδια φέτος είναι ανταγωνιστικά και όλες οι ομάδες προσπαθούν για βαθμούς. Δεν είναι τυχαίο το ότι είναι πολλές ομάδες στα ψηλά. Πολές ομάδες δημιουργούν προβλήματα στους μεγάλους.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο, όλοι μαζί το γυρίσαμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε. Τελιώνει ο πρώτος γύρος. Τώρα είμαστε πρώτοι και περιμένουμε τα παιχνίδια. Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε. Έχουμε δύσκολο πιανχδι σε αυτό το γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια διότι στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί.

Για το πρώτο ημίχρονο και τι άλλαξε στο δεύτερο: Όταν κάνεις λάθη χάνεις αυτοπεποίθηση. Θελήσαμε να το λύσουμε στα αποδυτήρια. Βοήθησε και το γκολ στο ημίχρονο. Είναι καλοί οι ποδοσφαιριστές μας, ηρέμησαν και έβγαλαν την ποιοτητα τους. Το έκαναν και δίκαια κερδίσαμε. Δεν μας δημιούργησε θέματα ο αντίπαλος εκτός από κάποια στημένα.

Για Λοιζου: Τον κόσμο τον ενημέρωσε ο κύριος Δημητρίου. Κρατάμε αυτό που έγινε στην προπόνηση και θα το λύσουμε τις επόμενες μέρες.

Για Μάθιους: Είχαμε παίκτες που χτύπησαν σήμερα. Και ο Κούσουλος βγήκε αναγκαστικά. Θα τους δούμε τις επόμενες μέρες και πιστεύω θα είναι έοτιμοι στο επόμενο παιχνίδι.