Home TOP NEWS Και τώρα στο ίδιο γήπεδο με… τον ίδιο στόχο!

Και τώρα στο ίδιο γήπεδο με… τον ίδιο στόχο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και δυσκολεύτηκε να φύγει με το “διπλό” κόντρα στον Οθέλλο και να πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, εντούτοις τα κατάφερε και είναι κάτι που έρχεται να της δώσει έξτρα ώθηση για την συνέχεια.


Τώρα στην “ακίδα” της ομάδας μας έχει μπει το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή(10/12) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, την πρώτη για τον δεύτερο γύρο.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο που αγωνίστηκε με τον Οθέλλο και ο στόχος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος η νίκη, η οποία αυτή την φορά θα πρέπει να συνοδευτεί και με μια καλή εμφάνιση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι περιμένουμε ότι θα επιστρέψουν οι Κακουλλής και Σίμιτς. Θα περιμένουμε την απόφαση του Κύπριου τεχνικού για τους Αλιούμε και Χαραλάμπους που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Ενώ θα αναμένουν και τις εξετάσεις του Μάθιους που αποχώρησε τραυματίας.

Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να “χτίσει” πάνω στις δύο νίκες με Εθνικό και Οθέλλο, να πάρει το τρίποντο και με τη Νέα Σαλαμίνα για να μπορέσει να πάει στο τελευταίο ματς πριν το “αιώνιο” με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και στην καλύτερη βαθμολογική θέση.