Home TOP NEWS Η ατυχία στον άσο και η επιβεβλημένη ενίσχυση

Η ατυχία στον άσο και η επιβεβλημένη ενίσχυση

Η ομάδα προγραμματισμού αρχίσε ήδη να ετοιμάζει τις κινήσεις της για την μεταγραφική περιόδο του Ιανουάριου. Περιμένουμε ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κίνηση για την θέση του τερματοφύλακα με την τροπή που πήραν τα πράγματα τις τελευταίες μέρες.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε την σεζόν με τους Παναγή, Φαμπιάνο (βασικός), Ουζόχο (Αναπληρωματικός) και Κυριακίδη, ενώ λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για δανεικούς ποδοσφαιριστές, ο Παναγή μετακόμισε στο Δασάκι της Άχνας κι αγωνίζεται στον Εθνικό Άχνας με την μορφή δανεισμού.

Απ΄ εκεί και πέρα σε ένα μήνα και μια βδομάδα, δηλαδή στις 13 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το Κόπα Άφρικα και ο Φράνσις Ουζόχο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματο η οποία θα συμμετέχει στην εν λόγω διοργάνωση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί τον Αφρικανό κήπερ δυο εβδομάδες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής του, αλλά και το διάστημα που θα κρατήσουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Νιγηρίας στην διοργάνωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο διάστημα που θα απουσιάζει ο Ουζόχο υπολόγιζε να βασιστεί στους Κυριακίδη και Φαμπιάνο, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες τραυματίστηκαν στην προπόνηση και όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως η ομάδα μας θα τους στερηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Βραζιλιάνος ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός για 3-4 παιχνίδια, ενώ κι ο Κυριακίδης δεν θα μπόρει να βοηθήσει για μεγάλο διάστημα την ομάδα μας.

Η ατυχία λοιπόν, χτύπησε την πόρτα της ομάδα μας και με τα πιο πάνω δεδομένα η ενίσχυση στον άσο μοιάζει ως επιβεβλημένη ανάγκη, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ αν δεν ενισχυθεί στην συγκεκριμένη θέση θα κινδυνεύσει να μείνει χωρίς τερματοφύλακα σε κάποια παιχνίδια.