Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία – Τα αγωνιστικά δεδομένα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία – Τα αγωνιστικά δεδομένα


Άλλες τρεις προπονήσεις απομένουν μέχρι τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έχουν στραμμένη την προσοχή τους αυτές τις μέρες στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και με βάση τα όσα προκύπτουν θα βγει και το πλάνο για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Από τα πλάνα της προπόνησης που αναρτήθηκαν χθες από το γραφείο τύπου, είδαμε τον Σίμιτς, τον Κακουλλή να συμμετέχουν στα κομμάτια της προπόνησης που προβλήθηκαν, ο Κούσουλος είναι μια χαρά ενώ οι Μάθιους και Παναγιώτου έχουν πολύ καλές πιθανότητες να υπολογίζονται από τον προπονητή.

Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι που θα δώσουμε την Κυριακή στη Λάρνακα και εννοείται πως αν η ομάδα πάει γεμάτη θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να φύγει από εκεί με το ζητούμενο. Ασφαλώς και η απώλεια του Φαμπιάνο είναι τεράστια, οι σκέψεις ήδη άρχισαν να γίνονται ενόψει της συνέχειας και για την ώρα ο Ουζόχο ετοιμάζεται να πάρει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όλοι αναγνωρίζουν πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πάμε να δώσουμε, η ψυχολογία και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή και ετοιμαζόμαστε με στόχο να συνεχίσουμε να κτίζουμε σερί νικών.