Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, μεγάλο το ενδιαφέρον για να δούμε αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, μεγάλο το ενδιαφέρον για να δούμε αποστολή


Κλείνει απόψε ο κύκλος της προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν πολλές οι αμφιβολίες μέσα στην εβδομάδα, σε ότι αφορά στους τραυματίες και η αποψινή ενημέρωση για την 23άδα που θα επιλεγεί για τον αγώνα συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θυμίζουμε ότι οι Σίμιτς και Κακουλλής, οι οποίοι έλειψαν από τους τελευταίους αγώνες, πήγαν πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κούσουλος ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο τελευταίο παιχνίδι δεν αντιμετώπισε κάτι ιδιαίτερο και είναι σίγουρο ότι υπολογίζεται. Παναγιώτου και Μάθιους έφυγαν επίσης με πρόβλημα από το γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στους αμφίβολους μέσα στην εβδομάδα. Απόψε θα ξεκαθαρίσει για όλους.

Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Λοΐζου στην αποστολή, μετά το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας που τον κράτησε εκτός.

Οι αμφιβολίες που προέκυψαν από τα θέματα με τους τραυματίες ίσως και να αποτέλεσε μικρό εμπόδιο για τον προπονητή στον καταρτισμό του πλάνου του και στον σχεδιασμό για το παιχνίδι τις προηγούμενες μέρες. Είναι σίγουρο ωστόσο πως έχει καταλήξει στο πως θα παρατάξει αύριο την ομάδα και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο τελευταίο παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» και να φύγει από το ίδιο γήπεδο με νίκη.

Απόψε η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά και με το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή.