Home TOP NEWS Τι έκανε πέρσι ο Ουζόχο όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο

Τι έκανε πέρσι ο Ουζόχο όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο


Είναι έτοιμος να πάρει ρόλο βασικού τερματοφύλακα στην ομάδα ο Φράνσις Ουζόχο, ύστερα από τον τραυματισμό του Φαμπιάνο. Ειχε κλήθεί και πέρσι να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο για μεγάλο διάστημα κι εμείς θυμόμαστε πως τα πήγε.

Το μεγάλο του παιχνίδι το είχε κάνει στο Μάντσεστερ στις 13 Οκτωβρίου, σε εκείνη την ήττα με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να παίξει αντί του Φάμπι πέρυσι και έκανε εκπληκτική εμφάνιση.

Κατά σύμπτωση πάντως, το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Ουζόχο μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο, ο οποίος έμεινε αναγκαστικά εκτός μέσα στον Οκτώβρη, ήταν κόντρα στη Νεά Σαλαμίνα. Η επίσκεψη μας πέρσι στο «Αμμόχωστος» δεν ήταν επιτυχημένη. Είχαμε χάσει με 1-0.

Ο Φράνσις έπαιξε σε 14 διαδοχικά παιχνίδια μέχρι την επιστροφή του Φάμπι από τον τραυματισμό του. Σε αυτούς τους αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε οκτώ νίκες, κατέγραψε 1 ισοπαλία και δέχθηκε 5 ήττες. Στα οκτώ παιχνίδια μάλιστα στα οποία είχαμε κερδίσει ο Ουζόχο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Πέρσι ο Φράνσις αγωνίστηκε συνολικά σε 16 αγώνες πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια ενώ έπαιξε και σε 3 αγώνες στα πλέι-οφ. Μάλιστα οι δύο ήταν κόντρα στο Αποέλ. Στην ισοπαλία 1-1 και στην ισοπαλία 0-0.

Αγωνίστηκε και σε 4 αγώνες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Φέτος καλείται και πάλι να ανταποκριθεί αντικαθιστώντας τον Φαμπιάνο, είναι δεδομένο πως θα παίξει στα επόμενα παιχνίδια και όλοι ευελπιστούμε να παρουσιαστεί πανέτοιμος και η παρουσία του κάτω από την εστία να είναι επιτυχημένη.