Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Νέα Σαλαμίνα

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για τον σημερινό δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της κόντρα στη Νέα Σαλάμινα, στον οποίο θα ψάξει τη νίκη με την οποία θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελεσμάτα, μεγαλώνοντας παράλληλα και το σερί της.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου το Σάββατο το βράδυ, θα μεταβεί στη Λάρνακα με 23 συνολικά ποδοσφαιριστές. Έμειναν εκτός οι Φαμπιάνο και Κασάμα. Επέστρεψαν στην αποστολή οι Σίμιτς, Κακουλλής και Λοίζου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός στον σημερινό αγώνα κόντρα στους “ερυθρολεύκους”.

Όσον αφορά την σημερινή πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στον αγωνιστικό χώρο του “Αμμόχωστος – Επιστροφή”, έχεις ως εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ουζόχο.

Μπροστά του από το Νιγηριανό κήπερ αναμένεται να δούμε τους Σιπριάνο και Ψάλτη να παίζουν στα δύο άκρα και αμυντικό δίδυμο θα είναι και πάλι ο Κουλιμπάλι μαζί με τον Νικόλα Παναγιώτου.

Στην μεσαία γραμμή ο Κούσουλος και Μπασιρού θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Ρομάν Μπεζούς ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Στην επιθετική γραμμή τώρα, η μία θέση είναι καπαρωμένη από τον Σεμέδο. Απ’ εκεί και πέρα από την στιγμή που ο Λοίζου είναι στην αποστολή αναμένεται να τον δούμε να επιστρέφει στην ενδεκάδα και να παίζει στο δεξί “φτερό” και στην κορυφή της επιθετικής γραμμής θα πάρει θέση ο Κακουλλής.

Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί ο Αλιούμ, Χαραλάμπους, Μάθιους και Λέτσιακς.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ουζόχο, Σιπριάνο, Ψάλτης, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπασιρού, Μπεζούς, Σεμέδο, Λοίζου, Κακουλλής.