Home TOP NEWS O Αρχηγός έδειξε πως να κερδίζεις τον σεβασμό!

O Αρχηγός έδειξε πως να κερδίζεις τον σεβασμό!

Ο Κούσουλος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε σε ένα γήπεδο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, φορώντας φυσικά την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.


Συγκεκριμένα ο αρχηγός της ομάδας μας, σκόραρε προ βδομάδας στο παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου κι απόψε το πέτυχε ξανά στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” κόντρα στην προηγούμενη του ομάδα, τη Νέα Σαλαμίνα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι και τα δύο γκολ ο Κούσουλος τα χάρηκε που τα πέτυχε, ωστόσο δεν τα πανηγύρισε για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Στο παιχνίδι με τον Οθέλλο ο Κούσουλος δεν πανηγύρισε καθώς με το γκολ του η ομάδα μας κατάφερε να φέρει απλά το παιχνίδι στα ίσα και ο αρχηγός πήρε την μπάλα από το πλεκτό και έτρεξε κατ’ ευθείαν στην σέντρα.


Με τους “ερυθρόλευκους” της Αμμόχωστου, ο Κούσουλος πέτυχε ένα πάρα πολύ σημαντικό γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο της έδωσε “αέρα” δύο τερματών, ωστόσο σεβόμενος την παλιά του ομάδα θέλησε να μην το πανηγυρίσει.

Ο Κούσουλος είναι η πρώτη μεταγραφή του Σταύρου Παπασταύρου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έστω κι αν πέρασαν πέντε χρόνια από τον καιρό που μετακόμισε από τη Νέα Σαλαμίνα στο “Ηλίας Πούλλος”, θέλησε με το που πέτυχε το γκολ να μην πανηγύρισει.

Ο “κάπταιν” της ομάδα μας λοιπόν, με την αποψινή του κίνηση έδειξε ξανά το ποδοσφαιρικό του μεγάλειο και τι πάστα ποδοσφαιριστής είναι, ενώ έδειξε σε όλους πως κερδίζει τον ΣΕΒΑΣΜΟ τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.