Home TOP NEWS Ξεκούραση αλλά και θέματα που θα τρέξουν μέσα στο επόμενο διάστημα

Ξεκούραση αλλά και θέματα που θα τρέξουν μέσα στο επόμενο διάστημα


Είναι στην Κύπρο ο πρόεδρος εδώ και μερικές μέρες και αναμένεται ότι η παραμονή του εδώ μάλλον θα έχει διάρκεια. Είδε χθες από κοντά την ομάδα να κερδίζει στο «Αμμόχωστος», θα είναι παρών και στους επόμενους αγώνες.

Από κει και πέρα σίγουραη περίοδος των εορτών θα περιλαμβάνουν ξεκούραση για τον Στάυρο Παπασταύρου, υπάρχουν ωστόσο κάποια θέματα τα οποία θα δει από κοντά.

Είναι το θέμα του γηπέδου. Οι εξελίξεις τρέχουν και όπως έχει λεχθεί πρόσφατα, σύντομα θα πρέπει να αναμένουμε επίσημη ενημέρωση για το που βρίσκεται το όλο ζήτημα.

Σαφώς και το κομμάτι μεταγραφές θα απσχολήσει. Ο σχεδιασμός είναι στο τραπέζι και το γεγονός ότι είναι στην Κύπρο ο πρόεδρος είναι θετικό στο να γίνονται κατ’ ιδίαν οι συζητήσεις που αφορούν στον προγραμματισμό.

Ενδεχομένως να απασχολήσει τον πρόεδρο και το θέμα των τηλεοπτικών. Θυμίζουμε ότι η σύμβαση με την Primetel ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως και να έχει το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσει η ομάδα να κερδίζει και να συνεχίσει να δημιουργεί καλύτερη προοπτική στο πρωτάθλημα. Αυτό σαφώς θα δώσει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε όλους και κυρίως στον πρόεδρο ο οποίος βλέπει τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στην ομάδα, σε αγωνιστικό επίπεδο να αποδίδουν.