Home TOP NEWS Ιδανική μέρα και ώρα, ιδανική ψυχολογία… γεμίζουμε το ΓΣΠ, διευρύνουμε το σερί...

Ιδανική μέρα και ώρα, ιδανική ψυχολογία… γεμίζουμε το ΓΣΠ, διευρύνουμε το σερί νικών

 


H ομάδα έχει ήδη κτίσει ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών και θέλει να το μεγαλώσει το ερχόμενο Σάββατο. Απέναντι στην Καρμιώτισσα είμαστε θεωρητικά το φαβορί και θα κληθούμε να το επιβεβαιώσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι κι αυτό το λένε τα πρόσφατα αποτελέσματα της αντιπάλου μας, αλλά και ο μεταξύ μας αγώνας του πρώτου γύρου.

Η παρουσία του κόσμου θα είναι σημαντική. Οι παίκτες πάντα νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, λαμβάνουν επιπλέον ενέργεια και δίνουν περισσότερες δυνάμεις όταν έχουν την στήριξη της εξέδρας. Αυτή την ώθηση πρέπει να τους τη δώσουμε το ερχόμενο Σάββατο.

Η ομάδα πάει καλά. Αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και το εξαργυρώνει το τελευταίο διάστημα με επιτυχίες. Είναι καλή η μέρα, είναι ιδανική και η ώρα αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:00, η ψυχολογία όλων στην ομάδα είναι ανεβασμένη και πρέπει να είμαστε εκεί. Να πάμε να σπρώξουμε την ομάδα σε άλλη μία νίκη, λίγες μέρες πριν κλείσουμε το 2023 κι ενώ θα έχουμε να δώσουμε άλλο ένα παιχνίδι και το οποίο θα είναι ιδιαίτερο.

Ήδη από χθες έχουν βγει στη κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού. Δείτε ΕΔΩ