Home TOP NEWS Ετοιμοπόλεμος ο Ψάλτης

Ετοιμοπόλεμος ο Ψάλτης


Όπως και στο παιχνίδι με τον Οθέλλο, έτσι και στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ο Πάρης Ψάλτης κλήθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή να περάσει στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστόντας τον Μάθιους που και στα δύο παιχνίδια αποχώρησε τραυματίας.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ουαλός αμυντικός με τον Οθέλλο Αθηαίνου ήταν επιπόλαιος και δεν τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης και τελικά αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον τραυματισμό που αποκόμισε με τη Νέα Σαλαμίνα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Μάθιους τραυματίστηκε στο γόνατο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι κόντρα στην Καρμιώτισσα και θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (16/12)

Ο Πάρης Ψάλτης λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Άνταμ Μάθιους στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ο Διεθνής Κύπριος αμυντικός στα δύο τελευταία ματς που έπαιξε ως αλλαγή είχε πολύ καλή παρουσία και έδειξε ότι, μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που αφήνει ο Ουαλός στο δεξί άκρο της άμυνας.