Home TOP NEWS Σαζεΐδης για Καρίμ, Αμό και κόσμο

Σαζεΐδης για Καρίμ, Αμό και κόσμο


Ο λειτουργός του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας, Γιώργος Σαζεΐδης (αριστερά στη φωτό), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα εξής θέματα:

Για τα δημοσιεύματα για τον Ανσαριφάρντ και τον σχεδιασμό: «Δεν έχουμε κάτι υπόψη μας εμείς,. Όσο πλησιάζουμε στη μετεγγραφική περίοδο θα αυξάνονται και τα σενάρια και τα δημοσιεύματα. Η ομάδα προγραμματισμού μελετάει όλα τα ενδεχόμενα, ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ. Παρακολουθούνται περιπτώσεις παικτών για προσθήκες. Να κάνει ακόμη λίγη υπομονή ο κόσμος να ανοίξει και επίσημα η μετεγγραφική περίοδος».

Για τον Αμού: «Από τη στιγμή που κλήθηκε στην αποστολή στα δύο τελευταία παιχνίδια, σημαίνει πως είναι έτοιμος να μπει και να παίξει. Αυτό δεν έγινε και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας πότε θα πάρει τον πρώτο του χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα. Τα πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να παίξει μόλις χρειαστεί».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο sold out, είναι σημαντική η έντονη παρουσία του κόσμου μας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και ο προπονητής μας. Με την Καρμιώτισσα θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο, η ομάδα πάει καλά, είναι κατάλληλη και η μέρα και η ώρα, αισιοδοξούμε ότι ο κόσμος της Ομόνοιας θα είναι πάλι εκεί να στηρίξει την ομάδα».