Home TOP NEWS Το παιχνίδι του πρώτου γύρου μας δίδαξε πολλά!

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου μας δίδαξε πολλά!

Η ομάδα προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για το επερχόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο (16/12) στο ΓΣΠ.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα πάει στο εν λόγω ματς, προερχόμενο από τρεις σερί νίκες με Εθνικό Άχνας, Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα και είναι στοίχειο που σίγουρα έρχεται να της έξτρα ψυχολογία και ώθηση για να μπορέσει να “χτυπήσει” το παιχνίδι.

Στο “Ηλίας Πούλλος” γνωρίζουν πολύ καλά ότι, το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να κατακτηθεί το τέταρτο σερί τρίποντο το οποίο θα στείλει την ομάδα μας με ένα μεγάλο σερί στο “αιώνιο” ντέρμπι.

Η ομάδα των Πολεμιδιών στα τελευταία τεσσέρα παιχνίδια παραμένει αήττητη μετρά δύο νίκες με ομάδες της πρώτης τετράδας και δύο ισοπαλίες και μόνο αυτό λέει πάρα πολλά και κτυπά “καμπανάκια”.

Φυσικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άλλο ένα λόγο να πάει υποψιασμένη στο επερχόμενο παιχνίδι, αφού στον πρώτο γύρο η συγκεκριμένη ομάδα της στέρησε δύο βαθμούς μετά το ισόπαλο 3-3.