Home TOP NEWS Έδεσαν οι δύο τους!

Έδεσαν οι δύο τους!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή εδώ και αρκετά παιχνίδια έχει κατασταλάξει στους δύο ποδοσφιριστές που αγωνίζεται στα χαφ κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ιωάννη Κούσουλο και Φουάντ Μπασίρου.


Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνθέτουν ένα πάρα πολύ δυνατό δίδυμο στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και βλέποντας τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρατήρουμε ότι, ο ένας έρχεται και συμπληρώνει τον άλλο στις τέσσερεις γραμμές.

Τόσο ο διεθνής Κύπριος μέσος, όσο και ο Αφρικανός μέσος, βγάζουν στο χορτάρι δύναμη, μαχητικότητα και ποιότητα, ενώ έχουν και πάρα πολλά τρεξίματα σε όλο τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου κι αυτό βοηθάει στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό τρίτο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μάλιστα στα τελευταία δύο παιχνίδια κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα μας και στην δημιουργία, ο Κούσουλος πέτυχε δύο γκολ με Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο Μπασιρού έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ επί του Οθέλλου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και ο συνεργάτες του δικαιούνται να νιώθουν ήσυχοι και ήρεμοι, αφού βλέπουν τους δύο ποδοσφαιριστές τους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και φόρμα, ενώ σε ένα μεγαλό βαθμό το σερί νικών οφείλεται και στους δύο προαναφερόμενους.