Home TOP NEWS Με το μυαλό στην Καρμιώτισσα και στην κλήρωση

Με το μυαλό στην Καρμιώτισσα και στην κλήρωση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφανίση και να εξασφαλίσει τη νίκη που θα της  δώσει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα τα οποία θα την κρατήσουν σε άμεση επαφή με την κορυφή.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν ότι, η αποστολή τους κόντρα στην Καρμιώτισσα δεν θα είναι και η ευκολότερη, ωστόσο άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” δηλώνουν έτοιμοι και έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και ότι στο τέλος της αναμέτρησης θα καταφέρουν να χάρισουν στην ομάδα μας άλλο ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι τιμωρημένοι Χαραλάμπους και Αλιούμ δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι, όπως και ο Φαμπιάνο που είναι τραυματίας. Επίσης εκτός θα είναι και ο Σωφρόνης Αυγουστή που επίσης είναι τιμωρημένος και την ευθύνη του κοουτσαρίσματος θα έχει ο Μικέλ Μπεντόγια.

Πέραν από το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν στο μυαλό τους και την αυριανή κλήρωση του κυπέλλου. Η ομάδα μας θα είναι στην κληρωτίδα αύριο και άπαντες ελπίζουν να μας χαμογέλασει η τύχη σε αυτή την φάση.