Home TOP NEWS Θέμα στη Νιγηρία ο Ουζόχο: «Δεν θα αφήσει εύκολα τη θέση του...

Θέμα στη Νιγηρία ο Ουζόχο: «Δεν θα αφήσει εύκολα τη θέση του στο Νο 1 στην Εθνική»


Είδική αναφορά στην απόδοση του Φράνσις Ουζόχο στο τελευταίο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και την ανάδειξη του ως κορυφαίου στον συγκεκριμένο αγώνα, κάνει η ιστοσελίδα owngoalNigeria.com.

Τίτλος του ρεπορτάζ: «Ο υπό τα πυρά τερματοφύλακας των Σούπερ Αετών, αναδείχθηκε πολυτιμότερος στο πρώτο του παιχνίδι στη σεζόν ως βασικός» 

Το θέμα αναφέρει ότι ο τερματοφύλακας ο οποίο δέχθηκε έντονη κριτική για την απόδοση του με την Εθνική Νιγηρίας ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη θέση στο Νο. 1 στο επερχόμενο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών.

Ο Ουζόχο, συνεχίζει το άρθρο, δέχθηκε τα πυρά από τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους της Νιγηρίας ύστερα από κάποια λάθη που κόστισαν κάποια γκολ σε πρόσφατους αγώνες.

Η απόδοση του έσπρωξαν τον κόουτς Πεσέιρο να προσεγγίσει τον τερματοφύλακα της Τσίπα Γιουνάιτεντ, Στάνλεϊ Νουαμπάλι, ο οποίος προπονητής βλέπει τον Ουζόχο ως επιλογή για τη διοργάνωση.

Ωστόσο ο Ουζόχο, καταλήγει το ρεπορτάζ, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει έτσι εύκολα τη θέση του ως βασικός στην Εθνική αφού στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ αναδείχθηκε πολυτιμότερος.  Έκανε τέσσερις μεγάλες αποκρούσεις αναγκάζοντας τους συμπαίκτες του να τον αποθεώσουν στο τέλος του παιχνιδιού.