Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ιωάννης Χατζηφιλίππου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεχωριστός σταθμός στη πετοσφαιρική σταδιοδρομία μου”

Ιωάννης Χατζηφιλίππου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεχωριστός σταθμός στη πετοσφαιρική σταδιοδρομία μου”

Ο πετοσφαιριστής της ομάδα μας, Ιωάννης Χατζηφιλίππου παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αποψίνου εκτός έδρας παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Αναγέννηση Δερύνειας.


Οι δηλώσεις του

 “Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας αλλά ούτε και να τον υπερτιμήσουμε. Το αποτέλεσμα εξαρτάται πιστεύω αποκλειστικά από την απόδοση μας. Το να είσαι η καλύτερη ομάδα είναι πολύ σημαντικό και αυτό οφείλεται στη σωστή δουλειά που γίνεται. Υπάρχουν καταξιωμένες μονάδες στην ομάδα και με την χημεία και τη δουλειά που κάνει ο προπονητής, έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που εργάζεται φιλότιμα, σκληρά, αλλά και μεθοδικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεχωριστός σταθμός στη πετοσφαιρική σταδιοδρομία μου και αυτό οφείλεται στην θερμή υποστήριξη/συμπαράσταση/αγάπη που λαμβάνω από όλους τόσο συναθλητές μου, όσο και από την διοίκηση. Επ’ ευκαιρίας των Χριστουγέννων εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να μας βρει πάλι υγιείς με τους ανθρώπους που μας αγαπούν αλλά και που το δείχνουν έμπρακτα! Καλό νέο έτος!”