Home TOP NEWS Έδειξε διάθεση και έστειλε μηνύματα στον Αυγουστή

Έδειξε διάθεση και έστειλε μηνύματα στον Αυγουστή

Όπως και με τη Νέα Σαλαμίνα, έτσι και κόντρα στην Καρμιώτισσα, ο Βέλικο Σίμιτς πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή.


Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής μας μπήκε στο γήπεδο 77ο λεπτό της αναμέτρησης και αντικατέστησε τον Γουίλι Σεμέδο δίνοντας ανάσες στον Αφρικανό εξτρέμ που κουβαλάει πολλά παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός πάντως κόντρα στην Καρμιώτισσα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο “αγριεμένος” και στα 18λεπτά (13 + 5καθυστερήσεις) που κλήθηκε να αγωνιστεί έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας ότι, ξεπέρασε για τα καλά τον τραυματισμό του που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Σίμιτς έβγαλε αρκετή ενέργεια, έτρεξε σε όλο το γήπεδο, έδωσε φρεσκάδα και ταχύτητα στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ ο θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο τυχερός να έβαζε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, εκμεταλλευόμενος φυσικά την ασίστ του Λοίζου.

Με τα όσα είδε ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του από τον ποδοσφαιριστή σίγουρα τρίβουν τα χέρια από ικανοποιήση καθώς ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους άλλο μια πολύτιμη μονάδα και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο που θα ακολουθήσουν δύσκολα παιχνίδια με Αποέλ, ΑΕΛ και Άρη.