Home TOP NEWS Ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων

Ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων

Δεν ξέρουμε ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν, ελπίζουμε αυτή να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το σίγουρο και κατά γενική ομολογία, το πρωτάθλημα που παρακολουθούμε φέτος είναι από τα καλύτερα που είδαμε τα τελευταιά χρόνια.


Βρισκόμαστε ήδη στην 15η αγωνιστική (ξεπεράσαμε ήδη τα μισά της διαδρομής) και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας γίνεται πραγματικά ο ΧΑΜΟΣ, αφού πέντε ομάδες, ΟΜΟΝΟΙΑ, Αποέλ, Πάφος, Άρης, Ανόρθωση παλεύουν για την πρώτια.

Η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα έτρεξε ένα σερί τεσσάρων νικών, κάλυψε έδαφος και σήμερα που γράφουμε αυτό το κείμενο βρίσκεται στην πρώτη θέση με 32βαθμούς (με παιχνίδι περισσότερο φυσικά) από τον Αποέλ και την Πάφο FC.

Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει το Πάφος FC – Αποέλ και σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, οι ομάδες που θα μοιράζονται το ρετιρέ θα είναι τρεις, ενώ αν αύριο ο Άρης επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στον αγωνιστικό χώρο θα ανέβει κι αυτός στην κορυφή.

Επίσης ένα βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους είναι η Ανόρθωση, ενώ άρχισε σιγά – σιγά να μπαίνει δυναμικά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογία και η ΑΕΚ η οποία με τα τελευταία της θετικά αποτελέσματα (4νίκες και μια ισοπαλία) έφτασε τους 26βαθμούς.

Η εξάδα συμπληρώνεται από τον Απόλλωνα που είναι λίγο πιο πίσω με 22βαθμούς ωστόσο με κάποια καλά και συνεχόμενα αποτελέσματα ίσως μπορέσει κι αυτός να μπει “σφήνα” ανάμεσα στις πρώτες θέσεις.

Καταληκτικά λοιπόν, με βάση το πως κυλάει το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα μας για να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να τα δίνει όλα, στα παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρές ομάδες να αποφεύγει τα στραβοπατήματα, αφού κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος.

Με το καλό στο τέλος της περιόδου, αν έρθει η κατάκτηση του τίτλου που είναι και ο μεγάλος στόχος, όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα θα δικαιούμαστε να γράψουμε ότι, θα είναι ο πιο “Γλυκός” ακόμα κι από αυτόν της σεζόν 2020-2021.