Home TOP NEWS «Επίθεση κανόνια» φέτος!

«Επίθεση κανόνια» φέτος!

Δύο παίκτες – 15 γκολ

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας, την βλέπουμε να βγάζει “φωτιές” στην επίθεση κι αυτό το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο και οι αριθμοί.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Καρμιώτισσα κατάφερε να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό άλλες δύο φορές και πλέον έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 31γκολ, δύο γκολ περισσότερα από την Πάφο FC που αγωνίζεται σήμερα με τον Αποέλ.

Πρώτο “βιολί” στην πράσινη επιθετική γραμμή η οποία διακρίνεται στο πρωτάθλημα, είναι φυσικά ο Γουίλι Σεμέδο ο οποίος σκόραρε οκτώ γκολ και τον ακολουθεί κατά πόδας ο Ανδρόνικος Κακουλλής με επτά γκολ. 

Τα 15 τέρματα λοιπόν τα σημείωσαν δύο ποδοσφαιριστές. Τα άλλα 15γκολ προήλθαν από άλλους οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και συγκεκριμένα τους Αλιούμ, Κούσουλο, Σιπριάνο, Λοίζου, Ανσαριφάρντ, Σίμιτς, Παναγιώτου και Μπεζούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο σε τρία δεν μπόρεσε να σκοράρει κι αναφερόμαστε σε αυτά με την ΑΕΛ, την ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Ενώ πέτυχε και δύο τεσσάρες με Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό Άχνας όπου είχε τέσσερεις διαφορετικούς σκόρερ.

Οι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν μέχρι στιγμής στο σκοράρισμα και ο αριθμός των γκολ που έχουν πετύχει.

Σεμέδο – Οκτώ γκολ
Κακουλλής – Επτά γκολ
Λοίζου – Τρία γκολ
Αλιούμ – Δύο γκολ
Κούσουλος – Δύο γκολ
Ανσαριφάρντ – Δύο γκολ
Μπεζούς – Δύο γκολ
Σίμιτς – Ένα γκολ
Παναγιώτου – Ένα γκολ
Σιπριάνο – Ένα γκολ

***Ένα γκολ προήλθε από αυτογκολ στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα