Home TOP NEWS Προετοιμασία και αναμονή για Μάθιους

Προετοιμασία και αναμονή για Μάθιους


Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου συνεχίζεται. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, πέρα από το γεγονός ότι επιστρέφει ο ίδιος στον πάγκο στον αγώνα, έχει ξανά πολλές επιλογές για τον αγώνα. Σίγουρα η απουσία Φαμπιάνο είναι σημαντική, όμως θα πρέπει να ζήσουμε με αυτήν το επόμενο διάστημα.  Σημαντικές είναι ωστόσο οι επιστροφές των Αλιούμ και Χαραλάμπους, οι οποίοι έλειψαν λόγω τιμωρίας από τον τελευταίο αγώνα.

Η προσοχή αυτές τις μέρες θα είναι στραμμένη στον Μάθιους ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί για την ώρα ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει σύντομα να ανεβάσει το ρυθμό του και να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει θα είναι κι αυτός διαθέσιμος, αν όχι τότε θα παίξει ξανά με το νέο χρόνο. Έδειξε πάντως ετοιμότητα και σε καλή κατάσταση ο Πάρης ο οποίος κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στους δύο τελευταίους αγώνες.

Από κει και πέρα η ομάδα, με τα όποια λάθη της, κέρδισε στο τελευταίο της παιχνίδι και με την 4η συνεχόμενη νίκη πήρε και την απαραίτητη καλή ψυχολογία για να πάει στον σημαντικό αγώνα για να διεκδικήσει τη νίκη.

Το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει τη μελέτη του ώστε να παρατάξει την ομάδα το Σάββατο απολυτα διαβασμένη, ενώ περιμένει και από κάποιους ποδοσφαιριστές που έδειξαν μία μιρή αστάθεια στο προηγούμενο παιχνίδι να ανεβάσουν ξανά την απόδοση τους.