Home SPORTS NEWS Αγχωτική νίκη για Σεντ Ετιέν

Αγχωτική νίκη για Σεντ Ετιέν


Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για την Σεντ Ετιέν ήταν πολλά… Οι «στεφανουά» για την 10η αγωνιστική κατάφεραν, έστω και δύσκολα, να φτάσουν στην επιτυχία με 3-2 κόντρα στη Λοριάν, «νικώντας» και την αρνητική παράδοση που είχαν με την συγκεκριμένη ομάδα! Η Σεντ Ετιέν, που είχε και δοκάρι, ανέβηκε στους 16 βαθμούς, στο -3 από την Τρίτη θέση και τη Λιλ, ενώ η φιλοξενούμενη με επτά και έναν πόντο στα έξι τελευταία είναι στη ζώνη υποβιβασμού…

Μόλις στο 7’ ο Μπραντάο με κεφαλιά έκανε το 1-0 και ο Κορνιέ με εκπληκτικό σουτ πέτυχε το 2-0 στο 14’. Η γηπεδούχος συνέχισε να πιέζει και στο 16’ ο Κορνιέ είχε δοκάρι, ενώ στο 26’ ήταν η σειρά του Γκουλάμ!

Τελικά, οι «στεφανουά»… τιμωρήθηκαν για τις χαμένες ευκαιρίες τους, καθώς στο 38’ ο Ζουφρ μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια η Σεντ Ετιέν συνέχισε να πιέζει, Κορνιέ (50’) και Γκουλάμ (54’) είχαν τις καλύτερες στιγμές, αλλά σκόραρε ο Γκραντέλ στο 72’ (3-1) με πολύ ωραίο σουτ. Η Λοριάν στο 86’ με τον Αμπουμπακάρ μείωσε σε 3-2, στη συνέχεια η φιλοξενούμενη πίεσε, αλλά η Σεντ Ετιλεν που αγχώθηκε πήρε τη νίκη!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr