Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει σημεία να διορθώσει!

Έχει σημεία να διορθώσει!


Για τα θετικά της ψεσινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπαμε, για τους τομείς που βελτίωσε επίσης, όπως και για το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί. Τα πράγματα δεν είναι όλα ρόδινα όμως, υπάρχουν τομείς που ακόμα χρήζουν βελτίωσης. Άλλωστε το ανάφερε ψες και ο προπονητής της ομάδας Τόνι Σαβέφσκι, που δεν κρύφτηκε και ήταν ειλικρινής.

Το σημείο για το οποίο μιλούσε ο κόουτς στη διάσκεψη τύπου των προπονητών, αφορούσε κυρίως τη δημιουργικότητα και την τελική προσπάθεια. Ο Σαβέφσκι είπε πως είναι ένα θέμα στο οποίο “έχουμε κάπως πρόβλημα και πρέπει να το δουλέψουμε”. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναπτύσσεται καλά, έχει συνήθως μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής από τον αντίπαλο της, αλλά δεν φτιάχνει όσες μεγάλες ευκαιρίες θα έπρεπε. Κάτι τέτοιο πάντως είχε παρατηρηθεί και πέρσι στα αρχικά στάδια, στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι πράσινοι έφτιαχναν ευκαιρίες με χαρακτηριστική ευκολία.

Πέραν πάντως της ομαδικής δουλειάς που πρέπει να γίνει, είναι και η ατομική. Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξαν χθες πως έχουν τα…βαρίδια να αντεπεξέλθουν, όμως η πραγματικότητα είναι πως συγκεκριμένοι παίκτες είναι ακόμα πίσω σε απόδοση, από τις πραγματικές τους δυνατότητες. Το ανέβασμα τους, θα ανεβάσει και την ομάδα.