Home TOP NEWS Τα παιχνίδια που χάνουν σίγουρα οι διεθνείς και τι γίνεται αν προχωρήσουν...

Τα παιχνίδια που χάνουν σίγουρα οι διεθνείς και τι γίνεται αν προχωρήσουν οι χώρες τους


Φράνσις Ουζόχο, Γουίλι Σεμέδο και Μορέτο Κασάμα θα είναι παρόντες με τις εθνικές τους ομάδες στο Αφρικανικό Κύπελλο εθνών, ενώ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποχωρεί για να εσωματωθεί με το Ιράν το οποίο θα παίξει στο Asian Cup.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στις 2 του μηνός, μάλλον θα είναι διαθέσιμοι και ακολούθως θα αναμένουμε την πορεία των χωρών τους για να δούμε πότε θα επιστρέψουν στην Κύπρο.

Σε ότι αφορά στον Καρίμ, το Ιράν παίζει το πρώτο του παιχνίδι στους ομίλους στις 14 και ολοκληρώνει στις 23 του Γεννάρη. Σε έναν όμιλο με Χονγκ Κονκ, Παλαιστίνη και ΗΑΕ είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει, με τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης να αρχίζουν στις 28 Ιανουαρίου και τον τελικό να είναι ορισμένος στις 10 Φεβρουαρίου.

Οι αφρικανοί τώρα…

Η Γουινέα Μπισάου του Κασάμα θα παίξει πρώτο παιχνίδι στις 13 Ιανουαρίου, η Νιγηρία του Ουζόχο και το Πράσινο Ακρωτήρι του Σεμέδο παίζουν μία μέρα μετά.

Μάλιστα Νιγηρία και Γουινέα Μπισάου είναι στον ίδιο όμιλο και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού και η Ισημερινή Γουινέα, με το μεταξύ τους παιχνίδι στις 22 Ιανουαρίου.

Τελευταίο παιχνίδι για το Πράσινο Ακρωτήρι είναι επίσης στις 22 του Γεννάρη. Στον όμιλο της χώρας του Σεμέδο είναι οι Αίγυπτος, Μοζαμβίκη και Γκάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετέχουν 24 ομάδες, προσωρούν από τους ομίλους οι 12 (1οι & 2οι) και οι 4 καλύτεροι τρίτοι.

Τα παιχνίδια που χάνουν σίγουρα οι διεθνείς

Με βάση το πρόγραμμα των ομίλων οι τέσσερις θα χάσουν σίγουρα τα παιχνίδια με Άρη, Δόξα, αυτό στο κύπελλο με τον Διγενή Ύψωνα και ΑΕΖ. Όσοι προχωρήσουν μετά τους ομίλους θα λείψουν σίγουρα από το παιχνίδι με τη Πάφο και μετά θα δούμε.

Θα ακολουθήσουν οι αγώνες ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα, στις 31 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, και οι οποίοι θα διεξάγονται παράλληλα με τις δύο διοργανώσεις σε Αφρική και Ασία.