Home TOP NEWS Nα “πληγώσει” την μια από τις τρεις ομάδες που δεν “πλήγωσε” στον...

Nα “πληγώσει” την μια από τις τρεις ομάδες που δεν “πλήγωσε” στον πρώτο γύρο

Η νέα ημερολογιακή χρονιά και συγκεκριμένα το 2024 θα βρει το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αποέλ, το μόνο που χρειάζεται απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού είναι η νίκη, ενώ αν αυτή συνοδευτεί και με καλή εμφάνιση θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Λεμεσιανό σύλλογο, με μπόλικα κίνητρα, ένα από αυτά είναι η νίκη, η επιστροφή στα θετικά αποτελεσμάτα και παράλληλα να επιδιώξει να “πληγώσει” και την ΑΕΛ η οποία ήταν μια από τις τρεις ομάδες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που δεν κατάφερε να το πράξει.

Συγκεκριμένα οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να δουν δίχτυα με την ΑΕΛ (0-0), την ΑΕΚ (0-0 και την Ανόρθωση (2-0) στον πρώτο γύρο γνωρίζοντας μια ήττα και παίροντας δύο ισοπαλίες, ενώ στον δεύτερο γύρο δεν σκόραραν με τον Αποέλ (3-0)