Home TOP NEWS Βρίσκουμε τον Άρη όχι στην καλύτερη του φάση αλλά…

Βρίσκουμε τον Άρη όχι στην καλύτερη του φάση αλλά…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι κόντρα στον Άρη Λεμεσού και θα γίνει στο “Αλφαμέγα” στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Την Κυριακή (7/1) λοιπόν, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον περσινό πρωταθλητή ψάχνοντας τη νίκη μετά από έξι σερί αποτυχημένες προσπάθειες (Διαβάστε αυτό), ο οποίος με βάση και τα αποτελέσματα του στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος δείχνει ότι να βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη.

Γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ, την Δόξα και την Πάφο FC και νίκησε πολύ δύσκολα την ΑΕΖ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ μια ήττα είχε και κόντρα στην Ευρώπη από την Σπάρτα Πράγας.

Φυσικά τα αποτελέσματα του Άρη δεν πρέπει να παρασύρουν κανέναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Άρης έδειξε ότι έχει καλή ομάδα και καλές μονάδες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε αντίπαλο.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί στις τέσσερεις γραμμές με σοβαρότητα, πειθαρχία και να αγωνιστεί με πάθος, ψυχή και δύναμη για 90λεπτά, έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους να πανηγυρίσει νίκη κόντρα στο σύνολο του Σπιλέφσκι.