Home TOP NEWS Λήξη συναγερμού με Αλιούμ – Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καμερουνέζος

Λήξη συναγερμού με Αλιούμ – Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καμερουνέζος

Μετά την αποχώρηση του Σαϊντού Αλιούμ από το γήπεδο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα 24ώρα που ακολούθησαν μετά από αυτό, η αγωνία “χτύπησε” κόκκινο για τα αποτελέσματα του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού.


Την ώρα που αποχώρησε ο Αλιούμ από τον αγώνα και ο τρόπος που αντίδρασε στο γήπεδο φάνηκε να αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο οι εξετάσεις που πέρασε τις προηγούμενες ώρες έδειξαν ακριβώς το αντίθετο, φέρνοντας μια ανακούφιση στον Σωφρόνη Αυγουστή και όλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αλιούμ απέφυγε τα χειρότερα και αυτό που το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί είναι αυτό που είχε από παλιά και έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον Άρη είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα εξαρτηθεί αν θα προπονηθεί τις επόμενες μέρες.

Από την στιγμή που δεν είναι κάτι σοβαρό υπάρχει αιαισοδοξία ότι αν δεν προλάβει να τεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη που η λογική λέει δεν, τότε αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο αμέσως επόμενο ματς που ακολουθεί με την Δόξα.

Πάντως αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Άρη είναι και οι Μάθιους και Φαμπιάνο, με τον πρώτο να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος.