Home TOP NEWS Τώρα είναι η στιγμή του…

Τώρα είναι η στιγμή του…


Από τους τέσσερις έχουν αποχωρήσει για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους, η απουσία Σεμέδο είναι αυτή που δημιουργεί το μεγαλύτερο κενό. Και λέμε το μεγαλύτερο κενό, όχι γιατί το να μην υπολογίζονται αυτή την περίοδο οι Ουζόχο και Καρίμ δεν είναι σημαντικό, αλλά γιατί ο Καπεβερντιανός ακραίος επιθετικός ήταν σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Εισερχόμενοι σε μία σειρά αγώνων που ενδεχομένως να καθορίσουν το μέλλον μας στο πρωτάθλημα θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να αναπληρωθεί το κενό χωρίς να πέσει η ποίοτητα της ομάδας και να μπορέσει να διατηρήσει την επιθετική της παραγωγικότητα.

Σε πρώτη φάση αναμένουμε να ακούσουμε τα νέα που αφορούν στον Αλιούμ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν τελικά τέτοιος ο τραυματισμός του που θα τον αφήσει καιρό εκτός. Βέβαια η πιθανότητα να μην είναι αύριο στην αποστολή είναι αυξημένη.

Η αλλαγή στην εντεκάδα αναμένεται να γίνει με τον Βέλικο Σίμιτς, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ιδιαίτερα ευδιάθετος. Και βεβαίως αυτό που είχαμε αναφέρει πριν από λίγο διάστημα, ότι δηλαδή ο Αμού θα πρέπει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι, είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτή την δύσκολη περίοδο. Η πρώτη του παρουσία ήταν μεν ενθαρρυντική όμως φάνηκε να χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να ανεβάσει τον βαθμό ετοιμότητας του.

Σε γενικές γραμμές η παρουσία του Σίμιτς θα είναι καθοριστική αυτό το διάστημα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα τοποθετηθεί στη θέση την οποία ξέρει καλύτερα, αυτή στο αριστερό άκρο και τόσο ο προπονητής όσο κι εμείς περιμένουμε πολλά από αυτόν.  Αποτέλεσε μία από τις δυνατές μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού, είχε και την ατυχία του μέσα στη σεζόν αφού αντιμετώπισε τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για ένα διάστημα, τώρα είναι απόλυτα έτοιμος και ήρθε η στιγμή του.