Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδα με Άρη

Πρόβλεψη ενδεκάδα με Άρη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για τον σημερινό 18ο αγώνα της στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο “Αλφάμεγα” στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ομάδα μας το βράδυ του Σαββάτου (6/1), το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα ταξιδέψει στην Λεμεσό με 23 ποδοσφαιριστές. Ενώ το ευχάριστο είναι ότι, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Φαμπιάνο, Αλιούμ και ο Μάθιους και με τους τρεις να δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν.

Διαβάστε κι αυτό:Ευχάριστα νέα με την ανακοίνωση της αποστολής

Πάντως ο Κύπριος κόουτς αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα με τις δύο εξ αυτών να είναι αναγκαστικές. Η μία αλλαγή θα αφορά την θέση που αγωνίζεται ο Σεμέδο και η άλλη στο τέρμα εκεί που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ο Ουζόχο, καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές απουσιάζουν ελέω των υποχρεώσεων τους που έχουν στο Κόπα Άφρικα.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για τον σημερινό μας αγώνα έχει ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Φαμπιάνο. Σε περίπτωση που ο Αυγουστή δεν πάρει ρίσκο τότε θα δούμε να ξεκινάει ο Παπαστυλιανού κάνοντας ντεμπούτο με το τριφύλλι στο στήθος.

Απ’ εκεί και πέρα μπροστά από το τέρμα αναμένουμε να δούμε τους Μάθιους (δεξία), Κουλιμπαλί, Λανγκ και Σιπριάνο (Αριστερά).

Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Μπασιρού με τον Κούσουλο και λίγο πιο μπροστά τους έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Ρομάν Μπεζούς.

Στην επιθετική γραμμή η μια θέση είναι καπαρωμένη από τον Λοίζου, στην κορυφή θα δούμε τον Κακουλλή, ενώ στο άλλο “φτερό” που αγωνιζόταν ο Σεμέδο περιμένουμε να δούμε τον Σίμιτς.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο (Παπαστυλιανού), Μάθιους, Σιπριάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Μπασιρού, Κούσουλος, Μπέζους, Σίμιτς, Λοίζου, Κακουλλής.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδκούν οι Χαραλάμπους, Αλιούμ, Παναγιώτου, Ψάλτης